Nieuws

Lieve iedereen,

Wat zitten we in een rare tijd, niemand had gedacht dat dit zo lang ging duren. Toch een beetje positiviteit want we maken er het beste van. We zoeken naar mogelijkheden en nieuwe (lekkere) dingen.

In de kerstperiode hebben we nieuwe ideeën geprobeerd, zo zijn we begonnen met het maken van doosjes bonbons, minikoeken en huisgemaakte taarten?. Daarnaast hadden wij een heerlijke brunch voor de kerst die jullie konden afhalen. Druk aan de slag met alle leuke en lekkere bestellingen. En wat een geweldige reacties!!! ?? Het is zo fijn om te horen dat we jullie blij kunnen maken met onze creaties. De creatieve ideeën die ons laten lachen en soms een hele uitdaging zijn. Samen proberen we er wat moois van te maken. Verjaardagen, feesten, jubilea, alles gaat anders dan ‘normaal’, maar wij willen jullie blijven bereiken en voorzien van lekkers??

Wanneer je graag zo’n heerlijke huisgemaakte taart of een doosje bonbons o.i.d. zou willen voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat het zo intens lekker is, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Met liefde en passie maken wij graag wat moois voor jullie! ?

Liefs Team Buitengewoon Lekker

? 0624935125

? info@buitengewoonlekker.com

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen!