Burgemeester Raven opent Buitengewoon Lekker Sallandse Heuvelrug

Onder het genot van Champagne, lekkere hapjes, een BBQ en vele genodigden heeft Burgemeester Raven van gemeente Hellendoorn Buitengewoon Lekker Sallandse Heuvelrug officieel geopend. In het openingswoord roemde de burgemeester het enthousiasme en goed verzorgde keuken, een aanwinst voor de locatie.

Met nieuwe eigenaar Haikie Dubbelman richt dit restaurant zich op een brede doelgroep van jong tot oud die willen komen genieten van de natuur. Op de kaart veel biologische en streekproducten, zoals onder andere muntthee met munt uit de eigen kruiden- en groentetuin, biologische hamburgers van Roodbonte runderen uit Raalte, antibioticavrije kip uit Albergen en friet van zelf gesneden aardappels. En natuurlijk uitstekende koffie met appelgebak. Samen met Staatsbosbeheer, de verhuurder van de zalen is er ook ruimte voor vergaderingen en feesten tot groepen van 250 personen.

Bij aankomst springt op het eerste gezicht het geheel nieuwe terras met de grote witte driehoekige zeilen in het oog. Met meubels gemaakt van hout uit de omliggende bossen een mooi geheel met de prachtige omgeving. Voor kinderen is er direct aan het terras volop speelplezier ingericht. En ook al combineren vrijwel alle gasten een bezoek aan het restaurant aan een wandel of fietstocht door het park, het is ook wel heel verleidelijk om er gewoon lekker te blijven zitten…

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor onze online nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en speciale aanbiedingen!